In goede handen bij: Ride ’n Roll

In welke domeinen is je organisatie actief?

We staan in voor niet-dringend zittend en rolstoelvervoer. Daarnaast verzorgen we ook rolstoelvervoer voor private afspraken. Denk maar aan een minder mobiel persoon die op restaurant gaat, een familiebezoek heeft, …

Over hoeveel en welk type patiëntenvoertuigen beschikt je organisatie?

We rijden met vijf personenwagens. Daarvan zijn er vier rolstoeltoegankelijk. Zo kunnen we ons vervoer optimaal afstemmen op de vraag van onze klanten.

Wie of wat is je organisatie en waarvoor staat ze? Beschrijf je organisatie.

Ride ’n Roll is een jong en dynamisch bedrijf waar de klant centraal staat. Onze focus ligt op kwalitatief vervoer waarbij zorg voor de klant prioritair is. Daarnaast vinden we het enorm belangrijk om ons wagenpark steeds proper te houden zodat iedereen in alle rust kan vervoerd worden. Tot slot kiezen we bewust voor weinig tot geen bedrukking op onze wagens om geen onnodige aandacht te trekken in het straatbeeld of bij de buren als er vervoer voor een delicate reden is.

Waarom ben je lid van Belgambu?

Via ons lidmaatschap bij Belgambu blijven we op de hoogte van wat er leeft binnen de sector. Bovendien laat het ons toe als klein bedrijf mee te bouwen aan een groter geheel. Hoe meer leden, hoe meer input en kracht de beroepsvereniging heeft om belangen waar wij mee achter te staan te verdedigen en zaken te realiseren.