#4 Voordelen Arisco // Gezonde mix van organisaties

Exclusief voordeel voor leden van Belgambu bij Arisco

Arisco zet een exclusieve actie op voor Belgambu. Als lid krijg je 25 procent korting op het aanbrengen van de ‘uiterlijke kenmerken’ van patiëntenvervoer op je voertuigen (striping). Dit geldt zowel voor 112-ziekenwagens, intermediaire ziekenwagen als voertuigen voor niet-dringend patiëntenvervoer. Daarnaast geniet je 10 procent korting op online aankopen in de Arisco-webwinkel.

Voor andere groeperingen van ziekenwagendiensten of patiëntenvervoerders en hun leden geldt dit aanbod niet. Doe er dus je voordeel mee.

Een gezonde mix van organisaties

Belgambu streeft ernaar om alle types organisaties binnen de segmenten van het patiëntenvervoer en de evenementenhulpverlening te bereiken. En dat lijkt te lukken. Bij het in kaart brengen van het actuele ledenbestand tekende Belgambu een gezonde mix op, van kleine tot grote organisaties, berekend op basis van het aantal personeelsleden.

Op het totaal aantal leden is 51 procent een kleine patiëntenvervoerder, 36 procent een middelgrote organisatie en 13 procent een grote organisatie.

Ook in de raad van bestuur zijn die verschillende types organisaties vertegenwoordigd. Kleine en grote organisaties hebben elk één vertegenwoordiger in de Raad van Bestuur, voor middelgrote organisaties zijn dat er drie.